Šaljivi horoskop

autor: Borna 19. 04. 2010.2,036 views

Ovo je mali šaljivi horoskop. Znakovi su malo izmjenjeni.

1.  JARE

-LJUBAV: Ljubav će vam ovoga tjedna biti uravnotežena. Nećete se puno svađati, ali neće biti niti kissy-kissy situacija. Dobro ćete se slagati sa svojim partnerom, osim kada uzme posljednju kuglicu sladoleda od vanilije, a vama prepusti bananu. Tada može nastati urnebes!

-POSAO: Posao će vam cvasti, kao maslačci na livadi, a pogotovo ako radite s djecom. Sretno vam bilo pranje novca i pazite da vas Joža na uhvati.

-ZDRAVLJE: Kako tjedan bude prolazio, osjećat ćete se sve bolje i bolje… Zato možete bez straha otići u CIRKUS! Sretno vam bilo!

-FRIZURA: Frizura će vam biti užasna! U ponedjeljak u dvanaest sati, četiri minute i jedanaest sekundi ptica će obaviti veću nuždu na vašoj kosi. Ali dobro je što ćete odmah besplatno dobiti blajhanu kosu.

2.VODENJAČIĆ

-LJUBAV: Zatvorit ćete se doma i ništa nećete raditi. Imat ćete želju razgovarati i zalijevati cvijeće. Ukoliko nemate s kime razgovarati, nazovite našu vrhunsku babu tračaru, koja radi u novigradskom cirkusu, a cijena je prava sitnica: samo 100 kn/s.

-POSAO:  Posao u cirkusu vam neće biti tako loš kao što mislite. Morat ćete plivati među piranama, koje         nemaju počupane zube te ćete morati biti u kavezu s lavom samo bijednih dvanaest sati. Ako vam bude dosadno, pozovite video radionicu: vjerojatno će snimiti dobar dokumentarni film o čovjeku u lavljem kavezu.. Nažalost, nećete biti u mogućnosti pogledati ga.

-ZDRAVLJE: Emocionalno ćete biti nigdje. Jadni vi. Najbolje da potražite pomoć doktora Hula-Hula iz Gvineje. On će vam pomoću raznih napitka omogućiti da više ne osjećate niti jedan dio tijela.

-FRIZURA: Otići ćete kod frizera s namjerom da vam napravi šiške, no vratit ćete se ćelavi jer nećete shvatiti da je vaša frizerka zombi. To je sigurno posljedica černobila.

3.RIBICE

-LJUBAV: S voljenom ćete osobom imati mnogo dirljivih, plačljivih trenutaka. Nemojte se zabrinjavati, to je samo posljedica alergije.

-POSAO: Trebali ste otputovati u Dalmaciju, ali ste zbog vremenskih neprilika prisiljeni ostati u Novigradu. Ne očajavajte, na završnoj ćete predstavi ostvariti potrebne kontakte za otvaranje lanca pekara u Istri.

-ZDRAVLJE: Ovaj tjedan vam je great. Rockat ćete svih sedam dana.

-FRIZURA: Koristit ćete puno gela i zbog toga će vam otpasti sva kosa. Može vam pomoći kupanje u bazenu.

4. DIVOKOZA

-LJUBAV: Učvrstit ćete odnose s partnerom jer ćete se cijeli tjedan zajedno smijati uradcima novigradskih filmaša. No pripazite na onu (anti)simpatičnu osobu pokraj vašeg partnera; najbolje da joj poklonite jogurt koji već pet dana nosite u torbi, potjerat će je na toalet i udaljiti od vas!

-POSAO: Ostvarit ćete izuzetan poslovni uspjeh. Stavit ćete novce na banku, no ona će nakon tri sekunde propasti. Grozno!

-ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi, zato možete svakodnevno trčati od hotelskog do školskog cirkusa.

-FRIZURA: Sva će vam kosa biti spaljena jer ćete je slučajno gurati u utičnicu. Šifra: 220V.

5. KRAVA

-LJUBAV :Krave i bikovi, unatoč svi problemima od kojih vam se i najzeleniji busen trave zgadio, u svojoj vezi ne zaboravite biti pažljivi i duhoviti. Priča se da je netko među grafičarima bacio oko na vas.

-POSAO:  Možda vam se učini da ste postali umorni i nesposobni. Odbacite crne misli, samo veselo zapjevajte: muuuuuuuu!!!

-ZDRAVLJE :Moguće je da ćete biti umorni pa priuštite sebi predah i odmorite papke. Priuštite si gledanje cirkuskih vratolomija. Zašto ne biste došli na dane Novigradskog proljeća i dooobro se zabavili?

-FRIZURA : Budući da sve više rosa namjerno rosi, bilo bi najpametnije da svoju prekrasnu kosu svežete u rep radi efekta zvanog 220V (pogledaj pod Divokoza).

6.BLIZIĆI

-LJUBAV :  Vaš će ljubavni život toliko uznapredovati, da ćete, unatoč tome što pripadate znaku blizanca, požaliti ako nemate brata blizanca da s njim podijelite tako dobre vijesti. Ako ga imate, iskoristite veseo izlet u cirkus da se porazgovarate i dobro nasmijete s parom blizanki.

-POSAO:   Ovog tjedna vaša će inspiracija biti na vrhuncu. Iskoristite je da stvorite nešto dobro.

-ZDRAVLJE:  Kretanje ovog vulkanskog oblaka o kojem se posljednjih dana toliko bruji, na vas će samo dobro utjecati – spavat ćete kvalitetno i mirno. Na Islandu.

-FRIZURA: Pronađite svoj stil i isfurajte svoj friz na svoj poseban način! Za oblikovanje vam mogu pomoći tigrovo mlijeko, papigine kandžice i slonovska kljova. Za nabavku obratite se Joži.

7.RAKOVICA

-LJUBAV : Čini se da će vas svi oni ljudi, koji su vaše oštra štipanja kliještima  toliko mrzili, o vama početi misliti kako ste zapravo – ljubazni i ugodni.

-POSAO:   Napokon ćete biti jako zadovoljni plodovima svoga rada. Ipak, budite iskreni i priznajte da ste nekada koristili svoja kliješta i podle trikove jer ste bili pohlepni. Ljudi ne vole da im se šulja sleđa, zato se na vrijeme popravite i počnite otvoreno surađivati s drugima.

-ZDRAVLJE :Moguće je da ste se nagutali prašine i da će vas boljeti grlo. Zato navratite u novigradski cirkus i popijte svježu limunadu!!

-FRIZURA: Ako dosad niste to shvatili, laštenje vaše ćelave glava nije NIMALO primamljivo. Uz vašu put, malo duge kose ne bi škodilo!

8.MAČKICA

-LJUBAV : Iako se ponekad ponašate kao zvijer u kavezu, vi ste zapravo mala umiljata kućna mačka. Dosta je bilo pretvaranja, otkrijte svoje pravo lice i svi će zadovoljnije presti!!

-POSAO:   Iako ste u svom poslu dobri, ponestat će vam motivacije. Razmišljajte češće svojom grivom, a ne budite tek rob svojih krotitelja.

-ZDRAVLJE : Iako uvijek želite izgledati poput frajera iz džungle, nemojte pretjerivati. Sezona je lavlje gripe pa čuvajte svoj organizam. Jedite samo žabe.

-FRIZURA: Ne budite toliko podložni klasici. Izvucite mašnu iz kose; kontejner look je opet u modi!!

9.BRKATA ŽENA

-LJUBAV: na putu od hotela prema školi dogodit će vam se prava romantika: jedan će vas blizić potajno promatrati, ali odvažni će vodenjačić učiniti prvi korak. Zato nemojte brzati, makar vas Joža proganjao.

-POSAO: Bit ćete unaprijeđeni. Postat ćete žongler u cirkusu. Sretno vam bilo!

-ZDRAVLJE:  Previše žongliranja dovodi do nesanice, a ona do nedostatka inspiracija. Ne jedite previše zelenih pudinga jer mogu vam naškoditi.

-FRIZURA: Jedino vi ćete imati odličnu frizuru. Čestitam.

10.  DIGITALNA VAGA

-LJUBAV: pažljivo odvažite ravnotežu na novigradskom trapezu: ovo je tjedan u kojem vas lako može uštipnuti koji štipavac, a može vam se dogoditi i da vam koje jare zamekeće u večernjim zorama.

-ZDRAVLJE: Zdravlje će vas služiti, ali oprez: pretjerano obilni obroci mogu utjecati na vaše vještine na cirkuskom trapezu.

-POSAO:  Za dobar posao treba znati prave ljude: priča se da svjetski poznati cirkus boravi u Novigradu i nedostaje im krotitelj lavova. Naime, dosadašnji krotitelj Roce odlučio je napustiti kaveze i okušati se u hodanju po konopcu.

-FRIZURA: Blajhati ćete kosu i zbog toga ćete izgledati 25 godina i 10 mjeseci starije.

11.  ŠTIPAVAC

-LJUBAV – Novigradsko  je proljeće vrijeme ljubavi i nemojte se ustručavati: uštipnite osobu koja vam se

sviđa, sigurno će pasti na vaš šarm!

-ZDRAVLJE:  Svi govore da nije dobro za zdravlje kriti se od noćnih patrola na hodniku. Zato na vrijeme u

krevet i čuvajte se patrola video skupine.

-POSAO: Priča se da se Novigradom šeće lažni klaun. Obavezno ga uštipni i svojim mu otrovom otkrij

pravo lice (p.s. odaje ga žuta perika).

-FRIZURA: Obojit ćete kosu u ljubičasto. Sretan rad u cirkusu.

12.  LUK I STRIJELA

-LJUBAV:  po svemu sudeći, neka je ribica bacila udicu na vas, ali može vam se dogoditi da se zapletete.

Ne zaboravite, samo tjedan dana traje čarolija Novigradskog proljeća.

-ZDRAVLJE: Pa dobro, valjda znate da ste zdravi kao dren! S obzirom na količine pudinga i sladoleda koje

svakodnevno proždirete, možete malo više vremena provesti u teretani.

-POSAO: Nemate inspiraciju? Ne očajavajte, prikradite se slikarsko-scenografskoj radionici i promotrite

njihovog voditelja. Ne znate tko je on? Sjetite se one neobične prilike u crvenom, s krunom na

crnoj glavi i nejasnim identitetom.

-FRIZURA: Preko noći će vam strelice narasti na glavi. Sretno vam bilo čupanje strelica kod streličara.

authors: Siky & Boky

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

foto grupa @ Flickr!

  • Dora i Meri Salamon (40)035Dora i Meri Salamon (39)033Dora i Meri Salamon (38)032Dora i Meri Salamon (37)031

Najpopularnije

tagovi

  • Slideshow

  • Slideshow