Izrada slikovnica

autor: sarad 19. 04. 2010.9,170 views

Radionica izrade slikovnica pod vodstvom Sonje Ivić trenutno se bavi rekompozicijom i namjeravaju od ideja iz prospekata osmisliti veliku cirkusariju.

Voditeljica Sonja Ivić je priču o Školi stvaralaštva  započela još u Novalji kao hospitant u plesnoj grupi. Na Novigradskom proljeću sudjeluje 15-ak godina. Radi kao učiteljica razredne nastave u Rijeci. Radionica izrade slikovnice trenutno su bavi rekompozicijom: od prospekata kuća, zgrada, mora, sunca, biljaka svojom će maštom dovesti cirkus u Novigrad. Ono što će nastati, vidjet ćemo na kraju. Polaznika je 12, no broj se iz dana u dan mijenja. Na kraju će svatko imati svoju slikovnicu, a kako će to sve završiti, još ni sami ne znaju. Ne mogu nam reći gdje će ih njihova mašta odvesti. Za ovogodišnju temu kažu da je odlična i ne mogu odrediti koje su od prošlogodišnjih tema bolje jer su sve vrlo inspirativne.

Polaznica grupe odabrala je ovu radionicu jer joj se jako sviđa i još odmalena voli raditi slikovnice. Kaže da je drugi put na Novigradskom proljeću i trenutno od kolaž-papira stvara sliku koju će usavršiti tušem i flomasterima. Očekuje izvrstan provod i nada se da će puno toga naučiti.

Antonella Barišić, Kristina Kovačević, Ingrid Borozan i Sara Delišimunović

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

foto grupa @ Flickr!

  • Dora i Meri Salamon (40)035Dora i Meri Salamon (39)033Dora i Meri Salamon (38)032Dora i Meri Salamon (37)031

Najpopularnije

tagovi

  • Slideshow

  • Slideshow