Plesna

autor: sarad 19. 04. 2010.4,682 views

Plesna Voditeljica Irena Đurkesac plesnu vodi već 13 godina. Kaže kako je bilo godina za pamćenja i kako je svaka na svoj način zanimljiva i da su polaznici sve bolji i zahtjevniji. Kada nije u Novigradu, odmara, odmara, pa još malo odmara i malo pleše. Osvrnula se na ozbiljnost Upravnog odbora i zaključila kako ona […]

Plesna

Voditeljica Irena Đurkesac plesnu vodi već 13 godina. Kaže kako je bilo godina za pamćenja i kako je svaka na svoj način zanimljiva i da su polaznici sve bolji i zahtjevniji. Kada nije u Novigradu, odmara, odmara, pa još malo odmara i malo pleše. Osvrnula se na ozbiljnost Upravnog odbora i zaključila kako ona nikada ne bi dopustila cirkus u svojoj školi. Kako sama kaže, ima devetnaest punih polaznika, svi imaju i lijevu i desnu nogu, te četiri hospitantice.

Polaznice plesne radionice Iva, Stefana i Ana Marija u Novigradu su prvi put. Očekuju da će se dobro zabaviti i naučiti nove stvari. Za sada su se opustile, zabavile i upoznale nove prijatelje. Još dvije polaznice plesne radionice, Marta koja je u Novigradu treći put i Vera, koja je u Novigradu drugi put, kažu da za sada ne mogu usporediti prijašnje godine s ovom jer je Novigrad tek počeo. Od radionice ove godine očekuju dobro zabavu, da nauče nove stvari i upoznaju nove prijatelje. Ovu su radionicu odabrale zato jer vole ples, a plešu i u slobodno vrijeme. Marta trenira latinoameričke i standardne plesove u PC Ritam u Zagrebu već pet godina. IVera  u školi  trenira također latinoameričke i standardne plesove.

Antonella Barišić, Kristina Kovačević,  Ingrid Borozan i Sara Delišimunović

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

foto grupa @ Flickr!

  • Dora i Meri Salamon (40)035Dora i Meri Salamon (39)033Dora i Meri Salamon (38)032Dora i Meri Salamon (37)031

Najpopularnije

tagovi

  • Slideshow

  • Slideshow