Scenska 2

autor: sarad 19. 04. 2010.3,520 views

Scenska 2 Voditeljica scenske 2 je Vera Pišćević. U Novigradu je drugu godinu. Iskustva su joj predivna, a tomu pridonose divna djeca, odlična atmosfera, divni ljudi, predivno uređena škola te dobri uvjeti za rad. U radionici je 18 polaznika s kojima ima mnoge ideje i planove, a tek će vidjeti što će sve ostvariti. Na […]

Scenska 2

Voditeljica scenske 2 je Vera Pišćević. U Novigradu je drugu godinu. Iskustva su joj predivna, a tomu pridonose divna djeca, odlična atmosfera, divni ljudi, predivno uređena škola te dobri uvjeti za rad. U radionici je 18 polaznika s kojima ima mnoge ideje i planove, a tek će vidjeti što će sve ostvariti. Na pitanje što će prirediti na završnoj priredbi, odgovorila je da je sve još uvijek jedna velika zagonetka.

Polaznici radionice  Petar, Agata i Lucijana na Novigradskom su proljeću drugi put. Petar i Agata ovu su radionicu izabrali zato jer vole glumu, a Lucijana zato jer se ugodno osjeća na sceni.  Očekuju dobru zabavu, učenje novih stvari i stjecanje novih glumačkih iskustava.  Petru se ova tema sviđa, a Agata misli da se uvijek nešto mijenja, ali uvijek je lijepo; i škola i učenici imaju živahan i vedar duh. Lucijana se, prije svega, dobro osjeća i zadovoljna je temom.

Antonella Barišić, Kristina Kovačević, Ingrid Borozan i Sara Delišimunović

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

foto grupa @ Flickr!

  • Dora i Meri Salamon (40)035Dora i Meri Salamon (39)033Dora i Meri Salamon (38)032Dora i Meri Salamon (37)031

Najpopularnije

tagovi

  • Slideshow

  • Slideshow